Door Wie

 

Sauci profile photo

Sauci Bosner

Geboren in de Verenigde Staten en sinds 1976 getogen in Amsterdam is Sauci Bosner een ‘woman on a mission’. Opties bieden aan mensen is het onderliggende fundament van haar Stichting Miracles By Appointment.

Als psychotherapeute heeft Sauci meer dan dertig jaar ervaringsdeskundigheid in Post Traumatische Stress Syndroom, epigenetics en ontkoppeling van de slachtoffer identiteit. Deze specialisaties hebben geleid tot de ontwikkeling en implementatie van de unieke en effectieve Un Weki:Wakker Worden methodiek. Sinds 2001 is Un Weki: Wakker Worden in verschillende nationale en internationale projecten succesvol uitgevoerd.

Sauci’s passie is het openen van deuren door sleutels van mindfulness, kennis en positieve ervaringen toegankelijk te maken, onder andere door middel van persoonlijke en professionele empowerment.

Anja Waleson

Als trainer, docente en grants manager is Anja Waleson gepassioneerd en gespecialiseerd in het faciliteren van waardevolle interactie, constructieve communicatie en het stimuleren van intrinsieke motivatie.

Deze specialisaties komen tot uiting in de volgende kernvaardigheden: project ontwikkeling, educatie, (culturele) programmering, strategische samenwerkingsverbanden, fondsenwerving, productie van (culturele) evenementen, conferenties, workshops, trainingen en het oprichten en implementeren van verscheidene innovatieve projecten in de sociale-,  culturele- en welzijnssector.

Anja geeft al ruim 12 jaar les in verscheidene participatietrajecten, (cultureel) educatieve projecten en programma’s op nationaal en internationaal niveau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s